Hellende daken

Bij het bouwen of renoveren van een woning vormt het dak één van de belangrijkste aspecten. Niet alleen door de beschermende functie maar zeker ook op esthetisch vlak. Door uw dak te renoveren kan u uw woning een volledig ander uitzicht geven. Bij een nieuwbouwwoning bepaalt het dak grotendeels het uitzicht van uw huis.

VCM Projects vervangt en plaatst hellende daken. Hierbij gebruiken we alleen kwalitatieve producten zoals Eternit en Koramic. U hebt een uitgebreide keuze aan dakpannen, (kunst)leien, rustieke pannen... Indien u het wenst geven wij advies op basis van onze ervaring en reeds gerealiseerde projecten zodat uw keuze gemakkelijker wordt. 

Wij maken uiteraard de volledige dakconstructie van uw dak, zowel voor uw nieuwbouwwoning als bij renovatiewerken.

 

Platte daken

Vroeger waren platte daken vaak gekend als 'probleemdaken', maar sinds de verbetering van waterdichtingsmaterialen zoals RESITRIX EPDM of MASTERSYSTEMS EPDM winnen platte daken aan populariteit. Zowel voor nieuwbouw als renovaties plaatsen wij platte daken. Onze vakmensen bij VCM Projects werken met de beste producten en zo garanderen we een uitstekend en langdurig resultaat.

Isoleren is bij een plat dak van groot belang. Daarom werken wij steeds met isolatieplaten van 10 cm dikte om zo een optimale isolatie te garanderen.

Platte daken bieden ook grote voordelen. Zo kan u door het plaatsen van een lichtkoepel extra licht binnenlaten in uw woning. Daarnaast kan u uw plat dak ook gebruiken als terras of groen dak. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen of ventilatie-elementen is een plat dak een uitstekende plaats.

VCM-Projects is voornamelijk actief voor dakwerken in regio West-Vlaanderen


VCM Projects

Bollestraat 43B
8830 Hooglede

Bel gratis

0800 82 301

0491 200 300