Houtconstructies

Onze ervaren timmerlui realiseren uw houten constructies met oog voor elk detail. Niet enkel voor daktimmerwerken kunnen we een meerwaarde bieden, ook voor de complete constructie van houten bijgebouwen, carports, tuinhuizen... maken we graag het verschil!

Houtconstructies voor hellende en platte daken

Is uw dak aan vernieuwing toe? Dan is het zeker ook belangrijk te kijken naar de houtconstructie van uw dak. Is deze ook aan vervanging toe, dan voeren wij de volledige renovatie uit. 
Vergroot u uw woning met een aanbouw met plat dak? Naast de renovatie van platte daken in EPDM zorgen we ook voor de bouw van volledig nieuwe platte daken. Van de houtconstructie tot de afwerking. Zo kunnen wij de juiste dakhelling voorzien voor een goede afwatering.  

Dakkapellen

Naast het plaatsen van veluxen plaatsen wij ook dakkapellen in een bestaand dak. Dit doen we uiteraard op maat en met de gevraagde buitenafwerking. Ook voor het raam dient u geen andere aannemer te zoeken. Wij leveren het raam en zorgen voor de plaatsing. Door goede contacten kunnen wij ramen leveren aan een lage prijs.

Houten gebouwen

VCM-Projects plaatst ook volledige houtconstructies. Bijgebouwen in hout zijn hot anno 2016 en wij kunnen deze plaatsen, van grondwerken tot afwerking, binnen en buiten. In samenwerking met andere kleine zelfstandigen verzorgen wij de grondwerken, afvoerwerken en plaatsing van de betonplaat uit. Het vervolg van de werken voeren we zelf uit:
-    Het uitbranden van de waterkering,
-    Het plaatsen van de houtconstructie
-    Plaatsing van een plat dak of hellende dakconstructie,
-    Volledige afwerking van het dak met pannen, leien …
-    Het isoleren en bekleden van de gevel
-    De plaatsing van ramen en deuren


Indien u het wenst voeren we ook totaal projecten uit. Zo kunnen wij u helpen voor de plaatsing van sanitaire en elektrische installaties. Hiervoor kunnen we rekenen op andere aannemers waarmee we graag samenwerken door hun correcte afwerking en stipte afspraken. Indien u het wenst, plannen wij uw project en zorgen wij voor de volledige opvolging. Zo hebt u geen zorgen en kan u rekenen op een perfecte afwerking.

 

Bouw bijgebouw van 0 tot isolatie

VCM Projects

Mandellaan 400
8800 Roeselare

0491 200 300

Houtconstructies voor hellende daken

BOUW BIJGEBOUW VAN 0 TOT ISOLATIE

Dakkapellen en veluxen

Vervangen dakkapel door raam

Nieuwbouw en renovatie van houtconstructies voor platte en hellende daken